vaszlovszky logo

Pasfoto's

Foto Vaszlovszky maakt al meer dan 50 jaar pasfoto’s. Snel eenvoudig en direct klaar. Foto Vaszlovszky is gespecialiseerd in het maken van pasfoto’s voor officiële documenten voor diverse landen. Pasfoto’s voor paspoort, identiteitskaart, rijbewijs, visa en andere identiteitsdocumenten of een leuke pasfoto voor in de portemonnee. Het is allemaal mogelijk bij Foto Vaszlovszky.

SNF FOTOGRAFEN FEDERATIE GECERTIFICEERD
Foto Vaszlovszky is SNF gecertificeerd zodat u er vanuit kunt gaan dat al onze pasfoto’s aan alle gestelde eisen voldoen. Wij geven daarom ook een pasfoto garantie af! Bij afkeuring van uw pasfoto’s maken wij deze kostenloos voor u opnieuw.

ONZE PROFESSIONELE MEDEWERKERS EN APPARATUUR
Foto Vaszlovszky beschikt over de modernste apparatuur op het gebied van pasfotografie. Onze professionele medewerkers zijn speciaal opgeleid voor het maken van de perfecte pasfoto. Zo corrigeren wij voordat de foto wordt afgedrukt altijd de kleuren en de positie van de pasfoto zodat u de perfecte pasfoto krijgt. Uiteraard kunt u zelf ook meekijken hoe onze vakkundige medewerkers te werk gaan.

UW PASFOTO OP EEN BEDRIJFSPASJE OF CLUBKAART
Tevens verzorgt Foto Vaszlovszky pasfoto’s voor bedrijven zoals KPN, Getronics en bijvoorbeeld de RDW. Ook maken wij pasfoto’s voor sportbonden die zijn aangesloten bij de NOC NSF. Deze pasfoto's worden gemaakt in opdracht van Phocs Photo Card Service.

Photo Card Service (PhoCS) heeft een totaalpakket voor het maken en leveren van digitale pasfoto's.

Met behulp van de krachtige ICT oplossing, ervaring die is opgedaan bij bedrijven uit de top 100 in Nederland en de flexibele instelling maakt PhoCS het mogelijk om een hoogwaardige digitale pasfoto te leveren.

Zo maakt PhoCS alle digitale pasfoto’s voor diverse bedrijven uit de top 200 ranking in het bedrijfsleven. PhoCS verzorgt voor u ook de uitnodigingen en de verificatie van de personen waarvan de foto gemaakt dient te worden.
De oplossing is geschikt voor elke bedrijfstak, overheidsinstelling en sportorganisatie die een middel hanteert voor fysieke legitimatie zoals een company card, loyalty- of sportpas.

PhoCS heeft voor het maken van de digitale foto op dit moment meer dan 350 pasfotostudio's onder contract om een landelijke dekking te kunnen garanderen. Alleen gecertificeerde vakfotografen, die in staat zijn te werken volgens de normen zoals afgegeven door het Ministerie van binnenlandse zaken, zijn aangesloten bij het PhoCS netwerk.

Voor meer informatie, klik op onderstaand logo.