vaszlovszky logo

Fotoservice

Het is mogelijk om bij ons foto’s te bestellen en om foto’s direct af te drukken.
U kunt bij ons terecht voor zowel digitale als analoge bestellingen.

BESTELLEN
Het is bij ons mogelijk om fotorolletjes in te leveren en te laten ontwikkelen. Digitale foto’s kunnen besteld worden via deze link, maar ook in de winkel. Wij hebben de beschikking over twee computers waar u foto’s kan laden van bijna alle verschillende gegevensdragers. Het bestellen is makkelijk en snel te regelen zonder tussenkomst van een medewerker. Behalve bestellen van foto’s, is het ook mogelijk om bijvoorbeeld een kalender met uw eigen foto’s, een persoonlijke mok, of een teddybeer met foto-shirt te maken en te bestellen via deze computers. Meer hierover kunt u hier vinden.

DIRECT AFDRUKKEN
Naast bestellen is het ook mogelijk om foto’s direct af te drukken in één van onze fillialen. U kunt uw foto’s direct afdrukken van vrijwel alle bestandsdragers. Onze machines drukken af in topkwaliteit en nergens in Groningen is het zó goedkoop als bij ons! Direct afdrukken kan bij ons al vanaf € 0,39 per afdruk! Vraag naar de mogelijkheden aan onze medewerkers.

U kunt bij ons in de winkel ook formaten tot maximaal A4-formaat laten afdrukken. Vraag hierover aan onze medewerkers. Heeft u andere foto bewerkingswensen, laat het onze medewerkers weten. Wij kunnen vrijwel al uw bewerkingswensen uitvoeren.

logoKodak
fotokasten
ceweLogo